ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΧΑΝΙΑ

Τηλέφωνο

Η Ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη Προς Ενοικίαση

Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Αρχική / Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Αρχική / Ηλεκτρολογικές Βλάβες

Οι ηλεκτρικές βλάβες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο που οι ηλεκτρολόγοι αντιμετωπίζουν καθημερινά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις, ακόμη και τα περισσότερα σπίτια, αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Το γεγονός αυτό δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με την ηλικία ενός κτιρίου, καθώς πολλές από αυτές τις βλάβες συμβαίνουν και σε νέα κτίρια. Οι έμπειροι τεχνικοί μας εφιστούν την προσοχή σε συγκεκριμένα θέματα που αν ενεργήσουμε σωστά μπορούμε να καταφέρουμε να επιλύσουμε το υπάρχον πρόβλημα και να αποφύγουμε τη δημιουργία ενός νέου προβλήματος.

Θα πρέπει να αποφεύγουμε τις ηλεκτρικές βλάβες παίρνοντας κάποιες προφυλάξεις όπως το να μην υπερφορτώνουμε τις ηλεκτρικές πρίζες, να μην χρησιμοποιούμε ηλεκτρικές συσκευές σε υγρούς χώρους και να κάνουμε τακτικούς ελέγχους συντήρησης των ηλεκτρικών μας εγκαταστάσεων. Όταν προκύψει μια ηλεκτρική βλάβη, είναι σημαντικό να καλέσουμε αμέσως έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο για να επιλύσει το πρόβλημα προτού προκαλέσει περαιτέρω ζημιές.

Συχνές ηλεκτρολογικές βλάβες

Θερμοσίφωνας

Ο θερμοσίφωνάς σας δεν λειτουργεί σωστά; Αν δεν ανάβει το λαμπάκι του στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα, τότε πιθανό είναι να έχει χαλάσει η ασφάλειά του. Αν το λαμπάκι του ανάβει αλλά δεν ζεσταίνει το νερό, τότε είτε έχει καεί η αντίσταση που ζεσταίνει το νερό ή έχει χαλάσει ο θερμοστάτης του θερμοσίφωνα. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας να το εξετάσουμε και να σας βοηθήσουμε.

Ασφάλεια που πέφτει συνεχώς

Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας σε κάθε ηλεκτρικό πίνακα. Σκοπός της είναι να αποτρέπει την υπερθέρμανση και πιθανές πυρκαγιές, διακόπτοντας το ηλεκτρικό κύκλωμα όταν ανιχνεύει υπερφόρτωση. Αν διαπιστώσετε ότι η ασφάλεια στον πίνακα σας πέφτει συνεχώς, είναι σημαντικό να εντοπίσετε την αιτία του προβλήματος. Το πιθανότερο είναι ότι μία από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο κύκλωμα είναι ελαττωματική και πρέπει να αφαιρεθεί.

Η συνέχιση της χρήσης του κυκλώματος χωρίς την αντιμετώπιση του υποκείμενου προβλήματος θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή βλάβη ή ακόμη και τραυματισμό. Εν ολίγοις, η ασφάλεια είναι εκεί για να προστατεύει το σπίτι και την οικογένειά σας, οπότε είναι σημαντικό να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τυχόν προβλήματα με αυτήν.

Φώτα που δεν ανάβουν ή αυξομειώνεται η έντασή τους

Στην περίπτωση που τα φώτα σας δεν λειτουργούν σωστά ή ακόμα και καθόλου τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ, οπότε και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες. Η δεύτερη περίπτωση είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ηλεκτρολογική εγκατάστασή σας. Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται να καλέσετε κάποιος επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να εντωπίσει και να διορθώσει το ζήτημα που αντιμετωπίζεται.

Χαλασμένες Πρίζες

Εάν υπάρχει πρόβλημα με την πρίζα σας, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στο σπίτι σας. Υπάρχουν διάφορες βλάβες που μπορεί να πάθει μια πρίζα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι μια πρίζα που έχει καεί ή έχει χάσει επαφή σε ένα από τα καλώδια και δεν δίνει πλέον ρεύμα. Για να βεβαιωθείτε ότι αυτές είναι συνδεδεμένες με ασφάλεια και σωστά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να επαναφέρετε τις πρίζες σας σε λειτουργία.

Άλλες Συχνές ηλεκτρολογικές βλάβες

  • Διακόπτες που δεν λειτουργούν
  • Βλάβη στον ηλεκτρικού πίνακα
  • Η κεραία της τηλεόρασης που έχει χαλάσει ή χρειάζεται αντικατάσταση
  • Διαρροή ηλεκτρικής γραμμής
  • Βραχυκύκλωμα ηλεκτρικής γραμμής
  • Δεν υπάρχει γείωση στις πρίζες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Εξυπηρετούμε όλο τον νομό Χανίων

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχει την καλύτερη εμπειρία!